ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ Instagram
Αποστολές & Επιστροφές

Shipping Policy

Shipping Costs

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Ελλάδα: Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 70€.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εντός Ελλάδας, το κόστος αποστολής είναι 4€.

Κόστος για Αντικαταβολή 2€ ανά παραγγελία

Ωρα παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 2-3 ημέρες, ενώ για τους Ταχυδρομικούς Κώδικες εντός Ελλάδας που ορίζονται ως δυσπρόσιτες περιοχές υπολογίζονται σε 3-5 ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα.

Όλες οι παραγγελίες παραλαμβάνονται και αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραγγελίες που γίνονται Σάββατο, Κυριακή ή επίσημες αργίες θα διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει κάποιο προβληματικό προϊόν, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το αντικαταστήσουμε ή να επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος.

Τα είδη προσωπικής φροντίδας επιστρέφονται μόνο εάν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, αχρησιμοποίητη.

Εάν η παραγγελία που λαμβάνετε είναι ελλιπής, επικοινωνήστε μαζί μας στο
hello@equanimous.gr

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή δεν επιθυμείτε πλέον να αντικατασταθούν, το ποσό που καταβλήθηκε θα επιστραφεί πλήρως, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

Σε περίπτωση λάθους μας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει λάθος εκ μέρους του καταστήματός μας, επιστρέφεται το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων μείον τα έξοδα αποστολής.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας μαζί με την απόδειξη, την οποία λάβατε κατά την αρχική του παράδοση. Αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, η οποία θα γίνει το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς.

Οποιοδήποτε επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Equanimous concept store

Γεωργία Δεμερτζίδου

Πευκοχώρι, Χαλκιδική

ΤΚ: 63077

Τηλ. : +306938274766

Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική διαδικασία.

Η ακύρωση παραγγελίας που έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς δεν γίνεται δεκτή.

Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται μέσω email στη διεύθυνση: hello@equanimous.gr

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

Κανένα προϊόν στο καλάθι.